به گزارش پایگاه اطلاعرسانی قرضالحسنه، دکتر «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران در سفر به استان قم با « اکبر بهنامجو» استاندار قم دیدار و گفتوگو کرد.
«اکبر بهنامجو» استاندار در این دیدار با بیان اینکه طرحهای توسعهای خدمات قرضالحسنه منجر به توسعه اقتصاد مردمی میشود اظهار داشت: زنجیره تولید و بازار از طرحهایی که منجر به رشد و توسعه اقتصادی میشود استقبال و حمایت میکند.
وی با اشاره به پیشگامی مردم قم در حمایت از سنت متعالی قرضالحسنه افزود: باید از هر برنامهای که زمینهساز افزایش سرمایهگذاری در بخش تولید باشد، پشتیبانی کرد و طرح توسعه خدمات بانکداری قرضالحسنه نیز یکی از مطالبات جدی جامعه به شمار میرود.
استاندار قم در ادامه با اشاره به ظرفیتهای گسترده بانک قرضالحسنه مهر ایران، گفت: شرکتهای تولیدی و فروشگاههای بزرگ تجاری باید به مشارکت در اجرای طرح «بازارگاه کالا و خدمات» این بانک ترغیب شوند. همچنین، افتتاح حساب قرضالحسنه برای کارکنان شرکتها و سازمانهای دولتی و خصوصی میتواند یکی از مسیرهای حمایت از اقشار مختلف باشد.
وی با بیان اینکه ورود به حوزه گردشگری باید در دستور کار بانکداری قرضالحسنه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: ارائه خدمات نوین در این بخش میتواند زمینهساز گسترش فعالیتهای بینالمللی شود.
هدف بانک قرضالحسنه مهر ایران متنوعسازی خدمات قرضالحسنه است
در ادامه این نشست، دکتر «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران، با اشاره به پرداخت بیش از ۵ میلیون فقره وام در سال ۱۴۰۳ گفت: این تعداد وام، معادل عملکرد حداقل ۲۰ بانک در کشور است و منابع بانک نیز به رقم بیسابقه ۴۵۰هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی با بیان اینکه یکچهارم جمعیت کشور از خدمات این بانک بهرهمند هستند، افزود: هدف ما عبور از خدمات تکمحصولی است و به همین منظور، طرحهای متنوع ارزی و مالی را فعال کردهایم.
فتحعلی با تأکید بر نگاه راهبردی بانک به توسعه خدمات بانکی گفت: یکی از اولویتهای بانک، حمایت از کسبوکارهای خرد و تقویت فروش شرکتهای تولیدی داخلی است که در نهایت منجر به افزایش قدرت خرید مردم خواهد شد.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران همچنین با اشاره به نقش بانک در مهار خلق پولهای بیرویه، گفت: ایجاد بازارگاههای اقساطی برای ارائه کالا و خدمات میتواند در توسعه کسبوکارهای خرد و رونق اقتصادی نقش مؤثری ایفا کند.
وی با اشاره به جایگاه ویژه شهر قم به عنوان امالقرای جهان اسلام گفت: خدمترسانی در این شهر نیازمند تلاشی مضاعف است و خوشبختانه در سال ۱۴۰۳ شاهد رشد ۶۵ درصدی منابع در استان قم بودیم که به بیش از ۱۱ همت رسید. همچنین، بالغ بر ۹۷هزار فقره وام به ارزش ۷ همت پرداخت شده و ۳۸۰۰ فقره وام قرضالحسنه تکلیفی با اولویت ازدواج و فرزندآوری اعطا شده است.
فتحعلی در پایان با اشاره به طرحهای تحولآفرین بانک افزود: با اجرای پروژههایی همچون سرزمین هوشمند مهر و پلتفرمهای کیومارت، کیولیز و کیوپی، تغییرات اساسی در ساختار شعب ایجاد خواهد شد.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران اضافه کرد: بیش از ۹۰ درصد منابع بانک صرف پرداخت تسهیلات قرضالحسنه شده و با وجود این حجم فعالیت، میزان معوقات بانکی کمتر از یک درصد است که نشاندهنده موفقیت الگوی بانکداری قرضالحسنه است.
نظر شما